Skip to content

Költséghatékony konyhabútor: ha nem csak a minőség, de az ár is fontos

költséghatékony Nobilia konyhabútor

A megfelelő konyhabútor kiválasztása nem könnyű feladat. Komoly szempontrendszer mátrixában kell megtalálni az ideális megoldást: legyen megfizethető, ugyanakkor jó minőségű is, hiszen nem szeretnénk pár év múlva cserélni. Tudjuk a saját igényeinkre szabni a kialakítását, és jól illeszkedjen a helyiség sajátosságaihoz és otthonunk stílusához. 5 tipp konyhabútor tervezéshez!

1. Igények felmérése

Az új konyhabútor kiválasztásának első lépése a saját igényeink felmérése. Érdemes végiggondolni, mire használjuk elsősorban a konyhát, mennyien használjuk párhuzamosan, és mi mindenre használunk majd konyhai gépeket a munka megkönnyítésére.

Ha például valaki sokat süt, akkor a bútor kialakításánál érdemes figyelembe venni, hogy a sütő legyen az egyik központi elem, amit könnyű megközelíteni, kinyitni. Más a helyzet, ha valaki nem főz rendszeresen, és más igények kapnak prioritást akkor is, ha valaki nem használ mosogatógépet.

2. Elemes konyhabútor a testreszabhatósághoz

A konyhabútor minden esetben költséges beruházás, de ha jól választjuk meg, hosszú évekig nem kell majd cserében gondolkodnunk. Ez azonban azt is jelenti, hogy amikor mégis a beruházás mellett döntünk, érdemes olyan bútort választani, ami megfelel az igényeinknek és nem kell kompromisszumot kötni.

költséghatékony Nobilia konyhabútor

Ennek a kihívásnak az elemes konyhabútorok kiválóan megfelelnek. A hazánkban is hatalmas népszerűségnek örvendő német Nobilia márka ráadásul tökélyre fejlesztette a kombinálhatóságot. Egyes bútorcsaládjaiban elemek olyan széles választéka áll rendelkezésre, hogy mint a LEGO-ban, úgy tudjuk személyre szabni a kész bútort.

3. Tervezés és 3D látványterv

A tervezés során épp ezért érdemes szakértő segítséget kérni. Különböző méretű és elrendezésű elemek óriási választékát tárja elénk a Nobilia, amelynek köszönhetően a kész konyhabútort sokszor azt a hatást kelti, mintha eleve a térbe terveztük volna. Előre gyártott elemeiből összeállítható a tökéletes kombináció. Szakember segítségével könnyedén állíthatjuk össze az ideális bútort.

Azt viszont biztosan nem szeretnénk, hogy meglepetés érjen minket a beépítés után, így érdemes 3D látványterven meggyőződni róla, hogy a tervezett konyhabútor jól mutat majd a konyhában. A Noa Konyhastúdióban az alapcsomag része a tervezés és 3D látványterv elkészítése, hiszen célunk, hogy az elkészült konyhabútor pontosan olyan legyen, amilyet megálmodtál.

4. Anyag- és színválasztás

A megfelelő anyag- és színválasztás kritikus kérdés a konyhabútor kialakítása során. Egyre többen kísérleteznek sötét tónusú bútorral, mások a szokatlan textúra kipróbálásával kacérkodnak. A Noa Konyhastúdióban abban is tanácsot tudunk adni, hogy elképzelésed mennyire praktikus megoldás abban a térben, ahol a te bútorod lesz majd.

költséghatékony Nobilia konyhabútor

A fekete konyhabútor például előnytelen lehet kis alapterületű konyhákban, ahol kevés a természetes fény. De nem megvalósíthatatlan, a megfelelő kontrasztok megteremtésével jó lehet. A magas fényű felületek vonzóak lehetnek sokak számára, de ezek számos kihívással járnak. Ezekre mind felhívjuk a figyelmed, hogy aztán jó döntést hozhass.

5. Kiszállítás és beépítés

A Noa Konyhastúdióban a kiszállítás és beépítés is részét képezi a szolgáltatásnak, felár nélkül. Nem kell tehát plusz pénzt fizetned a házhozszállításért, sem pedig felkutatnod azt a szakembert, aki beépíti neked a konyhabútort. Ha tőlünk rendeled meg Nobilia konyhabútorod, a tervezés során közösen egyeztetett apró részletekre is odafigyelünk majd a beépítés során.

Mindez pedig nem kerül többe számodra, mint ha egyenként rendeled meg ezeket a szolgáltatásokat, sőt. Nálunk egy kézben tudhatod az új konyhabútor vásárlás folyamatának minden lépését, így zökkenőmentesen és gyorsan juthatsz el a tervezéstől a kész bútor beépítéséig. Mindez ráadásul számodra sokkal kevesebb energiával jár, és biztos lehetsz benne, hogy nem kell küzdened megbízhatatlan, a határidőt be nem tartó szakemberekkel.

A Noa Konyhastúdió Nobilia konyhabútor megoldásai költséghatékony, személyre szabható, magas minőségű konyhabútort adnak a kezedbe gyorsan és kényelmesen, kedvező áron. Ha konyhabútor vásárlás előtt állsz, látogass el konyhastúdiónkba!