Skip to content

Mit tud egy modern konyha tervező program?

A mai modern világunkba a látványterv programok széles választéka áll rendelkezésre. Készíthetünk animációs filmet,fotó-realisztikus képeket, vagy virtuális panoráma 360 bejárást. VR szemüveg használatával átléphetünk a virtuális valóságba, ahol minden olyan, mintha valóság lenne, mintha tényleg már a kész konyhában élnénk.

Egy profi tervezőprogrammal a teljes konyha, amelynek meghatározó része a konyhabútor, gyorsan és hatékonyan megtervezhető. A program használatával előtérbe kerül a konyhabútor használhatósága. A konyhához hozzátartozik a burkolat, a világítástechnika, a berendezési tárgyak, sőt a megfelelő függönyök elhelyezése, megtervezése. A program segítségével válogathatunk kész katalóguselemek között, illetve tervezhetünk pontos méretekkel egyedi bútorokat.

A terv nemcsak méretében, de stílusában és anyagában is teljes mértékig variálható. Könnyen kipróbálhatók különböző stílusok, így a legjobb változat megtalálása is gyors és egyszerű. A paraméteres konyhabútorok nyitott, félig nyitott, és zárt állapotban, valamint front nélkül is megjeleníthetők.

A látványtervező programban a katalóguselemek felhasználásával pillanatok alatt készíthetünk teljes kiosztású konyhabútor tervet, alsó, felső és magas szekrényekkel, fiókos elemekkel, munkapulttal, mosogatóval, és kiegészítő berendezési elemekkel. A tervezés során felhasználható katalóguselemek listája szabadon bővíthető, akár az internetről letölthető készbútorokkal és kiegészítőkkel. Speciális bútorok, pl. konyhaszigetek, bortárolók, egyedi rekeszek, íves elemek is kialakíthatók és beilleszthetők a konyhatervbe.