Skip to content

Helykihasználás a konyhában? A BLUM rendszerekkel lehetséges!

Meglepően sok tároló hely a mosogató alatt.

Egy mosogatószekrény, melyben minden hely optimálisan kihasználható? Igen, lehetséges. Mint a mellékelt kép mutatja, egy mosogató alatt is remekül kihasználható a hely, akár három fiók szinten is:

A legfelső szint remekül alkalmazkodik a mosogató kialakításához. A speciális U-formájú kivágott fiókkal a lehető legjobban kihasználható a mosogató jobb és bal oldalán lévő hely. Így a gyakran használatos eszközök, pl. szivacsok, tisztítószerek és tabletták gyorsan kézre esnek, és nem kell őket a munkalapon tárolni.

A középső szinten egy kiegészítő belső fiók helyezkedik el, ami még több tároló helyet teremt. Itt elegendő hely van tisztítószereknek, pl. szivacsoknak, törlőkendőknek vagy szemetes zsákoknak.

A legalsó fiók szinten a teljes kihúzású fiók a bepakolást, tisztítást, és a hulladékos vödör kiürítését különösen egyszerűvé teszi, mivel felül kényelmesen be lehet nyúlni egészen a leghátsó sarkokig. Az praktikus belső felosztással a tisztítószerek biztonságosan tárolhatók.

Fusion x64 TIFF File

Az ergonomikus sarokmegoldás.

Innovatív ötlet a sarokhoz. A sarokban lévő hely gyakran nincs kihasználva. A hagyományos szekrények könnyen kezelhető alternatívája a SPACE CORNER sarokmegoldás. A teljes kihúzások alkalmazásával a tér optimálisan kihasználható, és a tárolt dolgok hajolás nélkül egy mozdulattal elérhetők. Az belső osztó rendszerrel a szekrénybelső még jobban áttekinthető, és rendezettebb.

Praktikus megoldás keskeny szekrényekhez.

A keskeny szekrények ötleteivel a Blum egyszerű megoldásokat kínál a konyhák legkisebb zugainak kihasználására is, anélkül, hogy a magas szintű stabilitásról és mozgáskomfortról le kellene mondani. Az átlósan eltolt vezetősínek gondoskodnak az alsószekrényeknél a még jobb oldalstabilitásról és a nagyfokú, 20 kg-ig terjedő terhelhetőségről. A Blum mozgáskomfort, a csekély nyitási erőt, a pihekönnyű futást valamint a finom, és halk záródást biztosítja.

Forrás: Blum.com/hu

Képek forrása: Blum.com/hu