Skip to content

Meggyőzően sokoldalú EGGER munkapultok

Az EGGER Munkalap Kollekciót a maximális formatervezési szabadság, a higiénikus és könnyen ápolható felület, az egyszerű feldolgozhatóság jellemzi.

Az EGGER ennek tudatában minden eddiginél szebb felületekkel rukkolt elő. Nem csak a felület, hanem a forma is alkalmazkodik a modern konyhákkal szemben támasztott elvárásoknak: lekerekítés nélküli, szinte teljesen szögletes éllel találkozhatunk a modelleken. Az egyenes élű munkalapok nem csak a divatnak, de a magasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek, hiszen a felületük vastagabb dekor borítást, míg élük 1,5 mm vastag, ellenálló ABS élzárást kapott. Ezzel mind a felületen, mind pedig az élen tökéletes külső megjelenést értek el, nagy szilárdság és ideális feldolgozási tulajdonságok mellett. A felhasznált anyagok és felületek a helyiségnek speciális jelleget kölcsönöznek. Az EGGER munkalapok pozitív atmoszférát teremtenek minden területen.

A munkalapok nagy stabilitású forgácslap maganyaggal rendelkeznek, melyre nagy kopás-, hő- és karcállóságú HPL laminátumot préselnek. Az így létrejött termék tökéletes megoldást biztosít a nagy igénybevételnek kitett felületeknek.

Terméktulajdonságok:

  • szín azonos élzáró mellékelve
  • könnyen tisztítható
  • nagy kopásállóság
  • nedvességtaszító felület

Fa munkalapok

A természetesség iránti elkötelezettség jegyében készültek a munkalapok. Markáns erezet és tökéletes szinkron struktúra jellemzi a dekorok összképét. Autentikus megjelenése a 1,5 mm vastagságú ABS élek összehangolásának is köszönhető. . A munkafelület a szinkronnyomott technológiának és a valódi mélyedéseknek köszönhetően megdöbbentő hűséggel utánozza az eredeti fa megjelenését.

Fényes konyhai munkalapok

A klasszikus anyagok magasfényű felületekkel való ötvözése, különösen értékes hatást keltenek. Magasfényű munkalapok: Carrara Márvány, Palazzo, Giada blue, Cosmic.

Konyhai munkalap kőből

A természetes kőhatású munkapultok iránt megnövekedett napjainkba a kereslet. A választékba megjelennek a minőségi kerámiahatású, valamint gránithatású munkalapok is, melyek tökéletesen illeszkednek az uni színekhez. A különleges, matt- és fényes részek váltakozásával, míg egy másfajta felület kopott-mázas megjelenéssel nyújt új élményt a konyhában.

Kő- vagy fautánzat, fényes vagy matt, a választási lehetőségek szinte határtalanok. Egy biztos, a munkalap kinézete alapvetően meghatározza a bútor karakterét is. Tartozékként illeszkedő hátfal lapok és végzáró elemek, valamint átfogó tartozékprogram egészíti ki a kínálatukat. Az EGGER amúgy is rendkívül széles konyhai munkapult palettája újdonságokkal bővült a klasszikus fa-, és elegáns kőhatásokon át, a legdivatosabb ipari struktúrákig.