Skip to content

Légy egyedi az otthonoddal is!

Individuális korban élünk, ahol menő az egyediség!

Mindenki szereti az egyediséget, mindenki szeretne egy kicsit kilógni a tömegből, és persze szeretnénk, ha ezt az otthonunk is tükrözné. Sajnos biztosak lehetünk benne, hogy a megvásárolt bútoraink nem csak a mi életterünkben pompáznak, mivel a bútoráruházak nem egyedi bútorokra szakosodtak, és bizony másoknál is megtalálhatjuk a tömegesen gyártott szekrényeket, polcokat, asztalokat. Valami plusz kell, ami nem csak feldobja, de egyedivé is teheti otthonunkat.

Új generációs fiatal tervezőknél a trendek, és stílusok ismerete, és a magas színvonalú képzés az, ami megteremtheti otthonunkba a profi, egyedi bútorok megszületését. Ha valaki nagyon jó alapanyagokat kínál, akkor magasabb a tervezés és a kivitelezés díja, de tény, hogy a végeredmény is mutatósabb lesz.

A harmonikus és egyedi otthon kialakításának egyik kulcsfontosságú tényezője, hogy a kiválasztott stílus mindenhol egyformán érvényesüljön. Ha a konyhába egy minimál stílust képviselünk, célszerű az egész otthonunkon végigvinni azt. A stílus nem elsősorban a pénztárcánk vastagságától függ. Lehet eszméletlen berendezést látni zsebkendőnyi panelban, és ízléstelenül giccses kacsalábon forgó villában is. Lehet a lakásod berendezése skandináv, vintage, vagy loft, nem számít, a lényeg annyi, hogy jól érezzük magunkat a kialakított környezetbe.

Az egyedi bútor végtelen lehetőségeket kínál, és ha minőségi a kivitelezés, sokáig gyönyörködhetünk a végeredményben.